Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 51 seconden

WSAN-XIN MFAirview Luchtbehandeling BV heeft tijdens de Vakbeurs Energie in Den Bosch de Clivet WSAN-XIN MF geïntroduceerd. Dit compleet nieuwe vierpijps warmtepompsysteem is speciaal ontworpen voor gelijktijdige productie van warm- en koudwater. Hierdoor is het mogelijk om te koelen, te verwarmen of gelijktijdig te koelen én te verwarmen. Het vierpijps warmtepompsysteem vormt hiermee een kostentechnisch aantrekkelijk alternatief op driepijps VRF-systemen.

Door inzet van water als overdrachtsmedium is het vierpijps warmtepompsysteem geschikt voor toepassing met onder meer radiatoren, ventilatorconvectoren, vloerverwarming/vloerkoeling, koelplafonds, WTW-units en luchtbehandelingskasten.

De WSAN-XIN MF 4-pijps warmtepompen zijn uitgevoerd met twee compressoren (een inverter en een aan/uit compressor) en een dubbel koudemiddelcircuit. De energiezuinigheid en het hoge rendement van het systeem komt naar voren in de energie efficiëntie coëfficiënt (COP+EER) tot 7,82 bij gelijktijdig koelen en verwarmen.

De WSAN-XIN MF is leverbaar in een capaciteitsrange van 50 tot 120 kW en maakt onderdeel uit van de complete multifunctionele 4-pijps capaciteitsrange van Clivet welke doorloopt tot een capaciteit van 1,2 MW.

Meer informatie

Airview Luchtbehandeling BV

078 – 65 21 800

www.airview.nl