Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 68 seconden

Loctite - onlineHenkel heeft de mobiele Loctite Professionele Onderhoudsgids uitgebreid met praktische instructievideo’s en tips. Bovendien heeft de mobiele website gebruiksvriendelijke zoekfuncties, zodat onderhoudsmonteurs eenvoudig de juiste lijmsoort of instructievideo terug kunnen vinden.

De nieuwe video’s geven professionele tips en instructies over hoe de Loctite producten op een juiste en handige manier kunnen worden aangebracht. De korte filmpjes zijn zo opgezet dat ze zelfs mensen met weinig voorkennis goed voorbereiden op een reparatie. De video’s zijn ook heel geschikt voor gebruik bij korte trainingen of het opfrissen van kennis.

De navigatie op de mobiele website, die er uitziet en functioneert als een mobiele app, is helder en eenvoudig, waardoor gebruikers snel het juiste product of de bijbehorende video kunnen vinden. Gebruikers kunnen zoeken op het soort toepassing, zoals het bevestigen van kleine onderdelen of het beschermen van materialen tegen corrosie, of het soort product, zoals snellijmen en smeermiddelen.

De Loctite onderhoudsgids biedt ook informatie over verkooppunten en links naar technische en veiligheidsinformatie. De mobiele website is te bereiken door met een mobiel apparaat een QR-code te scannen of via de volgende www.m.loctite-gids-onderhoud.nl

Voor degenen die iets conventionelers zoeken, is de onderhoudsgids ook beschikbaar als handig boekje in pocketformaat of als poster voor in de werkplaats. Gebruikers kunnen op de website over de Professionele Onderhoudsgids de pdf downloaden of een gedrukt exemplaar bestellen.