Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 91 seconden

De Hansgrohe catalogus-app voor de iPad is nu in versie 2.0 te downloaden in de iTunes Store. Hiermee kan de gebruiker virtueel in de inspirerende wereld van kraan- en douchespecialist Hansgrohe duiken. De app is uitgebreid met vele nieuwe badkamer- en keukenproducten en nog interactiever vormgegeven.

 

De app toont veel informatie en inspiratie rondom het Select-bedieningscomfort: met de Select-technologie kan de douche met één druk op de knop bediend worden.

Het intuïtieve bedieningsconcept is te ontdekken met de tablet. Wie in het ‘belevenisgedeelte’ van de app op de diverse knoppen drukt, wisselt op de virtuele douche van straalsoort of ontdekt nieuwe informatie over Select. In het productoverzicht worden de hand- en hoofddouches en thermostaten gepresenteerd en uitgerust met interactieve knoppen.

Om een overzicht van het Hansgrohe assortiment te krijgen, kunnen consumenten en professionals nog steeds bladeren door gedrukte of downloadbare catalogi.

Wat daar echter niet mee kan, is het virtueel plaatsen van de favoriete producten in de eigen badkamer. Hier komt de iPad-variant perfect van pas. Met de fotofunctie is ieder product voor te stellen in de ruimte waar men zich dan bevindt. Zo kan ieder van de 160 producten in de app in een realistische achtergrond zichtbaar gemaakt worden. De foto’s kunnen opgeslagen, geprint, gemaild of online gepost worden.

 

De gebruiker kan zijn productfavorieten in de Hansgrohe catalogus app opslaan in een productlijst, delen met vrienden op Facebook of per e-mail aanbevelen. Het online dealerzoeksysteem toont met behulp van GPS welke dealers in de directe omgeving te vinden zijn. Verder scrollen door de app biedt meer informatie over de onderneming Hansgrohe, belangrijke designprijzen en internationale referentieprojecten die de hoogwaardige kwaliteit van de badkamerdesignproducten van Hansgrohe tonen. De Hansgrohe iPad catalogus app 2.0 is kosteloos beschikbaar in 13 talen in de iTunes Store: http://itunes.com/app/hansgrohecatalog