Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 50 seconden

Om het serviceniveau naar een nóg hoger niveau te tillen en het contact met de markt te intensiveren, beschikt NIBE per 1 april jl. over een eigen serviceorganisatie. Het NIBE-team is hiertoe uitgebreid met twee Service Technicians: Albert Snippe en Edwin van Os.

Beide heren brengen jarenlange branche-ervaring mee: Albert Snippe was voorheen werkzaam bij een installateur, Edwin van Os is afkomstig van een andere leverancier van warmtepompen en boilers. Om vertrouwd te raken met het NIBE-assortiment, volgen de nieuwe Service Technicians de komende weken een intensief inwerktraject voordat ze in het veld hun meerwaarde zullen gaan bewijzen. Het werkgebied van Albert Snippe wordt Noord- en Oost-Nederland, Edwin van Os zal werkzaam zijn in Zuid- en West-Nederland.

Met het inrichten van een eigen serviceorganisatie is het nu ook mogelijk om installateurs desgewenst ‘on the job’ te begeleiden. Tevens is het vanaf nu mogelijk dat NIBE – in opdracht van installateurs – onderhoudswerkzaamheden aan installaties uitvoert. Installateurs kunnen hiertoe eenvoudig hun serviceorders aanmelden via de website van NIBE: www.nibenl.nl.