Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 72 seconden

Unica - Harry MandersPer 1 april 2015 is Harry Manders (45) benoemd tot manager van de vestiging van Unica in Eindhoven. Zijn doel is om Unica steviger op de kaart te zetten in en rond de Lichtstad. “Unica is een sterke landelijke speler en betrokken lokale partner in technisch beheer tegelijk. Een bijzondere voorsprong die ik beter wil gaan benutten in de regio”.

Harry Manders heeft de afgelopen 9 jaar ruime ervaring opgedaan in Technisch Beheer. Sinds 2006 was hij actief in diverse operationele managementfuncties bij de divisie Beheer en Onderhoud van Ingenieursbureau Wolter en Dros.

Directeur Unica Regio Zuid Herbert Rabelink zegt over de benoeming: “De capaciteiten en achtergrond van Harry Manders sluiten naadloos aan bij de klant- en servicegerichte koers die Unica heeft ingezet: een ondernemende en betrokken lokale aanpak waarbij Unica’s landelijke kennis en expertise wordt ingezet voor passende klantoplossingen in de regio. Ik ben ervan overtuigd dat Harry hier samen met zijn team optimaal invulling aan kan geven”.

“Eindhoven is bij uitstek een regio die bol staat van techniek, een regio die ontzettend veel kansen biedt voor Unica”, zegt Manders. “De beschikbare expertise op het gebied van energie, ICT en installatietechniek biedt ons de voorsprong écht integrale en multidisciplinaire oplossingen te kunnen bieden. Mijn uitdaging is deze voorsprong en de kansen in de regio om te zetten in verrassende resultaten. Voor onze klanten en voor ons team. Een ambitieuze baan waar ik mij enorm op verheug!”

Voor meer informatie: www.unica.nl