Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 97 seconden

NedAir dakventilatorDe nieuwe generatie MXF EC Green dakventilatoren van Ned Air is voorzien van EC technologie.  In combinatie met de Mixed Flow waaier is de toegepaste EC motor van Ebmpapst één van de zuinigste in de markt. Daarnaast zijn de dakventilatoren geluidsarm, ze hebben een hoog ventilatorrendement, een langere levensduur en optimale communicatie via Modbus.

De nieuwe MXF serie van Ned Air bestaat uit een compleet assortiment in zes bouwgroottes, met een capaciteitsbereik van 100 m3/h tot 13.000 m3/h. De nieuwe dakventilatoren zijn voorzien van EC Green technologie met een 230V of 400V motor. De MXF EC Green dakventilatoren voldoen hiermee al ruimschoots aan de Energierendementsrichtlijnen van de ErP 2015.

Door de elektronische commutering is de MXF EC Green dakventilator stiller, energiezuinig en is de levensduur aanzienlijk langer.  De unieke mixed flow waaier heeft een hoog rendement, een laag geluidsniveau en is uiteraard weerbestendig. Standaard zijn alle EC Green dakventilatoren voorzien van Modbus communicatie en daardoor op afstand te monitoren via een gebouwbeheersysteem.

Ned Air ontwikkelde ook een zeer compacte uitgebreide regelaar. De basisversie geeft u de mogelijkheid om te regelen op druk, CO2, temperatuur of relatieve vochtigheid (RV). Standaard is de regelaar voorzien van vrijgave/overwerk, brandmelding, storingsmelding en diverse klokprogramma’s (voor bijvoorbeeld nachtverlaging). De luxe versie voegt hier webbased access aan toe, om op afstand in te loggen, uit te lezen, historie op te bouwen en een storingssignaal naar de beheerder te versturen. Bij beide regelaars is het mogelijk om meerdere dakventilatoren op één regelaar aan te sluiten of te koppelen aan een willekeurig gebouwbeersysteem. Uiteraard maakt een zeer uitgebreide lijn aan accessoires de nieuwe serie compleet.

Voor de officiële introductie organiseert Ned Air een MXF stadiontour in november. Klanten krijgen daar onder andere een live demonstratie en men kan meteen profiteren van een aantrekkelijk introductieaanbod van de MXF First Edtion dakventilatoren. Meer informatie over de stadiontour is te vinden op de introductiewebsite.

Voor meer informatie: http://dakventilatoren.nedair.nl