Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 56 seconden

Nul-op-de-meter-trailerOnder grote belangstelling is de Itho Daalderop Nul-op-de-meter-trailer geopend op Energie 2014, de grootste energievakbeurs van Nederland. In en om deze trailer presenteerde Itho Daalderop haar nieuwste totaalconcepten voor renovatie en nieuwbouw.

Leen van Dijke van kernteam De Stroomversnelling, een samenwerkingsverband tussen bouwers en corporaties om 111.000 huurwoningen naar ‘nul op de meter’ te renoveren, verrichte de openingshandeling onder het toeziend oog van genodigden en overige belangstellenden. Daarvoor hield directeur Bas Korte namens Itho Daalderop een korte inleiding over de veelbelovende toekomst die ‘nul op de meter’, wonen zonder energierekening, tegemoet gaat. Een toekomst die vandaag begonnen is, want met haar totaalconcepten voldoet Itho Daalderop vandaag al aan de klimaateisen van morgen.

Na de energie vakbeurs gaat ‘nul op de meter’ het land in en zal de ontwikkelaar van producten en totaalsystemen in en rond de trailer op presentatiewanden productcombinaties presenteren die een laag energiegebruik combineren met een hoog comfort en prestatieniveau. Denk daarbij aan verschillende types warmtepompen, de nieuwste vraaggestuurde ventilatie, zonne-energie en 0,4 EPC nieuwbouwconcepten. Speciale aandacht is er ook voor de nieuwe klimaatthermostaat spIDer en een binnenkort te introduceren ventilatiesysteem voor hoogbouw.

Voor meer informatie: www.ithodaalderop.nl