Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 52 seconden

De raad van commissarissen heeft met ingang van 1 juni 2014 John Quist benoemd tot CEO van Unica Groep B.V. Hij volgt hiermee Daan van Vliet op die het afgelopen jaar als waarnemend CEO het bedrijf heeft geleid en nu terugkeert in de raad van commissarissen.

 

John Quist (53) heeft econometrie gestudeerd in Groningen, marketing in Tilburg en heeft uitgebreide nationale en internationale management ervaring.

John heeft diverse directiefuncties bekleed bij KPN, Eircom (Ierland) en de afgelopen 4 jaar bij VolkerWessels Telecom. De statutaire directie bestaat vanaf 1 juni 2014 uit twee leden: John Quist en Bert Moser (CFO). De directie van Unica Groep B.V. bestaat verder uit Laurens de Lange, Jan Vervoorn, Fred van Veenen en Herbert Rabelink.

 

Voorzitter van de raad van commissarissen André van Rhee: “Wij zijn verheugd met de komst van John. De uitdaging voor Unica is om de komende jaren te groeien in moderne diensten en services met een duurzaam karakter. Zijn ervaring en achtergrond sluiten zeer goed aan bij de richting die we als Unica hebben ingezet.”