Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 44 seconden

EURO-INDEX_Blauwe Lijn_Eurolyzer STx_PR-foto-01De Eurolyzer STx is een compact en veelzijdig instrument voor het afstellen en onderhoud van cv-installaties. Toepassing van de modernste technieken, waaronder ECO-sensortechnologie voor zuurstofmeting, maken dit instrument bijzonder nauwkeurig, snel en duurzaam.

De bediening wijst zichzelf door een unieke gebruikersinterface met aanraakgevoelig navigatieveld en Nederlandstalige menu’s. De Eurolyzer STx is voorzien van Bluetooth Smart, waarmee het instrument onder andere kan communiceren met de gratis EuroSoft mobile App (Android en iOS), waarmee u gemakkelijk meetrapporten kunt delen met collega’s. U kunt 10.000 meetrapporten met datum, tijd en 8 regels additionele adres- en installatiegegevens opslaan op een (optionele) MicroSD kaart.

Naast rookgasanalyse, temperatuur- en drukmeting biedt de BLAUWE LIJN Eurolyzer STx additionele functionaliteit, waaronder een automatische drukdalingsproef, een meetfunctie voor legionellabestrijding en meting van koolmonoxide in de omgeving. Met het unieke KWSe serviceprogramma krijgt u 7 jaar garantie op het instrument, inclusief verbruiksonderdelen en sensoren.

Klik hier voor meer informatie