Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 69 seconden

semi inbouwRuimte, waarschijnlijk het meeste opgelepelde woord dat u hoort als er een badkamer renovatie moet plaatsvinden.”Maar hoe zit het dan als ik die douche-cabine daar in die hoek wil, met mijn bewegingsruimte? Ik wil wel nog een beetje ruimte hebben in mijn badkamer!” Vaak zijn er wel wat mouwtjes aan te passen. Een toilet met een hoekinbouwelement, uw klant adviseren om niet voor die xxxxl douchecabine te gaan, een beetje handig indelen enfin dat soort dingen.

Deze collega hoopte wellicht twee vliegen in één klap te slaan. De klant vroeg om een inbouwtoilet en een stortdouche, maar of hij wel een beetje rekening kon houden met de bewegingsruimte.  Dus handige Henk liet zich niet kennen en heeft de klant voor een zacht prijsje (uiteraard) een semi inbouw toilet gefikst (de afvoerleiding zitten tenslotte mooi weggewerkt) en als de klant de watertoevoer naar het toilet even los haalt en onder de stortbak gaat liggen in zijn bad, heeft hij ook nog eens een  (koude) korte stortdouche. En zie nou zelf ruimte genoeg toch!

We hopen wel dat de zwanenhals  niet op dezelfde afvoer zit aangesloten als het bad. Dat zou het badgenot toch behoorlijk temperen!

Ook zo’n foto met een ‘mooi’ stukje vakwerk? Stuur hem op naar redactie@merlijnplus.nl of tweet naar @redactie_iz en wie weet staat hij volgende week wel in de nieuwsbrief en op installatienet.nl