Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 47 seconden

H

De nieuwbouw van het distributiecentrum van Wasco op de Ecofactorij in Apeldoorn is opgeleverd. Het nieuwe distributiecentrum van de groothandel in verwarming, sanitair en onderdelen heeft een oppervlakte van 18.000 m2 en is duurzaam gebouwd conform de Breeam Excellent norm. Het project is gerealiseerd door VDR Bouwgroep, Van Tilburg Installatietechniek en Van Dalen Installatietechniek. Het nieuwe pand biedt ruimte om zowel grootgoed als kleingoed op het gebied van sanitair, verwarming en onderdelen gecombineerd te leveren. Van drie door het land verspreide distributiecentra gaat Wasco nu over naar twee centraal gelegen centra.

De nieuwbouw geeft Wasco de mogelijkheid om diverse nieuwe (logistieke) systemen in gebruik te nemen. Hierdoor is er meer ruimte om specifieke logistieke wensen van de klanten nog beter in te vullen en zijn er meer mogelijkheden om het assortiment verder uit te breiden, aldus de groothandel.

De ingebruikname van het nieuwe distributiecentrum is een belangrijke stap in de verdere groei en ontwikkeling van Wasco.