Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 51 seconden

Afhaalpunt Technische UnieKlanten van Technische Unie kunnen voortaan hun bestellingen ook afhalen bij het Technische Unie Afhaalpunt bij Witzand Bouwmaterialen in Lichtenvoorde. De opening van het afhaalpunt is een primeur in de geschiedenis van Technische Unie.

Technische Unie-klanten in de regio Doetinchem/Lichtenvoorde/Winterswijk konden tot nu toe niet terecht bij een Technische Unie verkoopkantoor of verkooppunt om bestellingen af te halen. Met de komst van het Technische Unie Afhaalpunt bij Witzand Bouwmaterialen is dit verleden tijd: klanten kunnen voortaan ook in deze regio terecht om hun geplaatste bestellingen af te halen. Zo is Technische Unie altijd dichtbij.

Witzand Bouwmaterialen, en dus ook het Afhaalpunt van Technische Unie, is geopend op werkdagen van 07:00 tot 17:30 uur en op zaterdag van 08:00 tot 12:00 uur. Voor het afhalen van bestellingen geldt dat als klanten donderdag voor 19.00 uur hebben besteld, zij deze de volgende dag kunnen afhalen. Bestellingen die vrijdag voor 19.00 worden gedaan, zijn vanaf maandag af te halen bij Witzand Bouwmaterialen.

Het adres is: Witzand Bouwmaterialen, vestiging Lichtenvoorde, Nobelstraat 17, 7131 PZ Lichtenvoorde.

Voor meer informatie: www.technischeunie.com