Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 75 seconden

Sinds 1 april 2014 brengt Rf-Technologies BV in Leiderdorp de brandwerende kleppen, roosters, manchetten en afdichtingsmateriaal van het Belgische bedrijf op de Nederlandse markt.  De gespecialiseerde fabrikant van brandwerende oplossingen versterkt op die manier de positie van het Rf-Technologies merk in Nederland.

Rf-Technologies heeft beslist om haar distributiebeleid in Nederland bij te sturen en om de Rf-t producten voortaan ook door Rf-Technologies BV te laten commercialiseren.

Rf-Technologies BV combineert een grondige kennis van product, markt en wetgeving om de klanten in Nederland optimaal te adviseren op vlak van brandwerende oplossingen. Drie ervaren medewerkers brengen het volledige programma compartimenteringsproducten sinds 1 april actief op de Nederlandse markt. Het nieuwe bedrijf levert de brandwerende producten snel en rechtstreeks naar de bouwplaats.

Rf-Technologies BV opereert als een distributiekanaal naast de huidige distributiepartners in Nederland: Air Trade Centre en Bergschenhoek Luchtcomfort. Deze partners blijven een fundamentele schakel van de  marktbenadering en bieden, onder meer, een grote toegevoegde waarde bij ‘one-stop-shopping’.

“We hebben al ruim 20 jaar werkervaring in Nederland vanuit ons hoofdkantoor in België en door een positieve samenwerking met lokale partners,” zegt Bernard Santens, algemeen directeur van Rf-Technologies NV. “We stellen echter vast dat er vandaag nog steeds een grote verwarring bestaat over de selectie van de juiste producten, de nodige certificaten en het brandveilig en correct afdichten. Met de oprichting van Rf-Technologies BV wensen we alle Nederlandse marktpartijen bij te staan om een correct brandveiligheidsniveau in bestaande en nieuwe gebouwen te garanderen.”

Voor meer informatie: www.rft.be