Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 71 seconden

Tubus System voldoet als eerste en enige op het gebied van relining van binnenhuisriolering aan de Europese Technische Goedkeuring, ETA-13/0494, vastgelegd door EOTA, European Organisation for Technical Assesment. Dit betekent dat de Tubus System leidingen een CE-markering mogen dragen.

 In de afgelopen zeven jaar is de norm voor het certificaat op Europees niveau vastgesteld. Na het vaststellen van deze norm is het product goedgekeurd. Fabrikanten die hun product willen voorzien van een CE-markering moeten hun producten testen volgens de Europese geharmoniseerde testmethoden.

Deze testmethoden staan beschreven in de Europese technische specificaties.

Richard Matchett, algemeen directeur van Tubus System BV, is enthousiast over deze ontwikkeling. “Dat ons product voldoet aan ETA-13/0494 en onze Tubus System leidingen het CE-merk mogen dragen is natuurlijk geweldig nieuws”, vertelt Richard. “Opdrachtgevers die kiezen voor Tubus System, kiezen voor een proces en product dat voldoet aan de nieuwste Europese normen.”

 

Tubus System is een innovatieve en bewezen methode om nieuwe afvoerleidingen in bestaande leidingen aan te brengen, zonder hak- en breekwerk. De voordeligste manier om binnenhuisriolering te renoveren met kostenbesparing en de minste overlast voor de bewoners. Tubus System BV is de winnaar ‘Publieksprijs’ van de Bouwwereld Bouwtechniek Award 2012.

 

Tubus System is deelnemer tijdens de vakbeurs Renovatie2014 in ’s-Hertogenbosch. Deze beurs vindt plaats van woensdag 9 t/m vrijdag 11 april 2014. Tubus System is te vinden in hal 5, standnummer A030.

Voor meer informatie: www.tubussystem.nl