Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 85 seconden

Luka websiteOnlangs is de vernieuwde website van de Luka, www.luka.nl,  gelanceerd. De website is geheel vernieuwd en aangepast aan de wensen van deze tijd. De website is overzichtelijk, transparant en is gebouwd op basis van responsive design. Dit houdt in dat de website tevens geschikt is voor smartphones en tablets. Een kwestie van bijblijven.

Uiteraard staat het Luka Kwaliteitshandboek centraal op de Homepage. Uit het websitebezoek van de afgelopen jaren is gebleken dat het Kwaliteitshandboek zeer frequent geraadpleegd wordt. Naarmate de eisen en regelgeving rondom het luchtkanalenwerk strenger gaan worden, krijgt het Kwalititeitshandboek van de Luka ook een steeds belangrijkere rol in de branche. Op de nieuwe website is de informatie van het handboek dan ook snel en gemakkelijk te vinden en staat het links bovenin gepositioneerd.

De nieuwe website is veel gebruiksvriendelijker en bevat op de Homepage ook actuele nieuwsberichten. Mede hierdoor zal ook de vindbaarheid van de website worden verbeterd. Uiteraard bevat het overzichtelijke menu ook de items zoals de LAR en de BIM, het laatste nieuwe speerpunt van de Luka. Verder hebben de Lukaleden op de nieuwe website ook meer exposure. Zo worden alle logo’s van de leden getoond op de homepage en op een aparte ledenpagina en verschijnt er op de homepage telkens een ‘uitgelicht’ Lukalid in een speciaal kader, die je via één klik bij het bedrijfsprofiel van dit bedrijf brengt.

Vanzelfsprekend bevat de website ook alle informatie over de norm luchtdichtheidsklasse C, waar de Luka sinds 1 januari 2014 voor staat. Wat dat betreft blijft de Luka volop streven naar een betere en optimale kwaliteit van het geleverde kanalenwerk. De nieuwe website draagt daar qua informatievoorziening en vraagbaak voor de branche zeker een steentje toe bij.