Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 44 seconden

Dwyer 2015 Catalogus CoverDe 2015-editie van de productcatalogus van Dwyer Instruments is vanaf nu verkrijgbaar bij Hitma Instrumentatie. Het bijna 600-pagina tellende boekwerk bevat het complete assortiment meet- en regelproducten van Dwyer. Net zoals voorgaande jaren zijn alle producten voorzien van duidelijke technische specificaties en maatschetsen. Daarnaast presenteert Dwyer in deze uitgave maar liefst 71 nieuwe producten. Dit jaar heeft Dwyer voor het eerst bij vele producten een QR-code geplaatst. Via deze QR-code krijgt men toegang tot aanvullende informatie (veelal met een video).

Dwyer Instruments heeft het instrumentatie-assortiment in de catalogus ingedeeld in de volgende categorieën: druk, luchtkwaliteit, flow/doorstroming, temperatuur, niveau, procesbeheersing, testinstrumenten, afsluiters en accessoires. Daarnaast bevat de catalogus ook een rubriek met technische handleidingen en referentietabellen.

De Dwyer-catalogus is gratis en aan te vragen via de website van HITMA Instrumentatie (www.hitma-instrumentatie.nl). Naast de uitgave in boekvorm is de catalogus ook op CD beschikbaar.