Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 46 seconden

Auerhaan is preffered partner geworden van Reznor, de marktleider op het gebied van gasgestookte luchtverwarmers en luchtbehandelingsunits. Op basis van een 125-jarige ervaring produceert Reznor een breed assortiment HVAC-toepassingen van hoge kwaliteit. De apparaten voor verwarming en ventilatie zijn milieuvriendelijk, energie- en kostenefficiënt. Alle producten van Reznor worden in eigen huis ontwikkeld en geproduceerd!

De selectie van een toestel zal afhangen van de eigenschappen en vereisten van het desbetreffende gebouw. De hoogrendement HVAC-oplossingen van Reznor worden geïnstalleerd in een grote diversiteit van sectoren, zoals werkplaatsen, fabrieken, restaurants, sportcomplexen, showrooms en evenementenhallen. Ze hebben het wereldwijd al duizenden bedrijven en andere organisaties mogelijk gemaakt hun energiekosten te reduceren. Alle Reznor toestellen kenmerken zich bovendien door hun eenvoudige installatie en gemakkelijke onderhoud.

Met de kwalitatief hoogwaardige gasgestookte luchtverwarmers en luchtbehandelingsunits van Reznor completeert Auerhaan zijn brede leveringsprogramma. De brochure met een overzicht van de Reznor producten kunt u downloaden op www.auerhaan-klimaattechniek.nl.