Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 56 seconden

OTIB, het Opleidings- en ontwikkelingsfonds voor het Technisch InstallatieBedrijf, heeft de OTIB Etalage vernieuwd; de plek waar alle relevante opleidingen voor de technische installatiebranche bij elkaar zijn gebracht. Het is een compleet en geactualiseerd overzicht van alle opleidingen, cursussen en trainingen voor de medewerkers in de branche. Ook zijn nu de beroepsopleidingen opgenomen. De OTIB Etalage is te vinden op www.etalage.otib.nl.

De informatie in de OTIB Etalage is door de opleidingsinstituten zelf ingevoerd en altijd actueel. Met behulp van een slimme zoekmachine vinden werkgevers en werknemers eenvoudig de opleiding die bij hen past. Door het zoekwoord te combineren met bijvoorbeeld de gewenste locatie of duur van de opleiding is de geboden informatie steeds precies op maat. Ook de relevante beroepsopleidingen door heel Nederland staan duidelijk aangegeven.

De ontwikkelingen in de technische installatiebranche verlopen razendsnel. Dit vereist dat bedrijven op ieder moment de juiste kennis en expertise in huis hebben. De OTIB Etalage biedt een unieke plek waar medewerkers uit de branche terecht kunnen die kennis en expertise willen opdoen. De website verwijst tevens naar de verschillende subsidiemogelijkheden voor werkgevers die hun medewerkers willen scholen.