Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 63 seconden

Thermaflex Isolatie b.v. is gehonoreerd voor de positieve bijdrage die zij heeft op het milieu. Met de publicatie van de jaarlijkse ‘B Corp best for the Environment’ door B Lab, is bekend geworden welke B-Corporations het beste scoren. Thermaflex is opgenomen in deze lijst en krijgt daarmee erkenning voor de positieve bijdrage op de milieu die zij levert.

De lijst ‘B-Corp best for the environment’ wordt jaarlijks gepubliceerd door de non-profit organisatie B Lab. Deze lijst omvat bedrijven die in de top 10% scoren van de meer dan 1.200 B-Corp gecertificeerde bedrijven. Alle B-Corporations ondergaan een assessment en worden daarbij getoetst op de aspecten milieu, medewerkers, klanten, maatschappij en bedrijfsvoering. De score die op de verschillende onderdelen behaald wordt bepaalt het uiteindelijke resultaat.

B-Corporations zijn de ondernemingen van de nieuwe economie; organisaties die hun kracht gebruiken om sociale en ecologische uitdagingen aan te gaan en vanuit deze mindset bedrijfsdoelstellingen formuleren. Dit betekent dat er niet alleen gekeken wordt naar interne processen en producten van het bedrijf, maar ook naar de impact die de onderneming heeft op zijn of haar omgeving. Gecertificeerde B Corporations leggen de lat hoog als het gaat om sociale en ecologische impact, transparantie en verantwoordelijkheid. Sinds maart 2015 is Thermaflex Isolatie B-Corp gecertificeerd.

Voor meer informatie: www.thermaflex.com