Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 54 seconden

Mijn EnergiefabriekMijn Energiefabriek organiseert voor installateurs, aannemers en architecten van 13 tot en met 15 september de Mijn Energiefabriek Innovatiedagen. Bezoekers kunnen aan de hand van verschillende demo-opstellingen kennisnemen van de nieuwe ontwikkelingen op het gebied van zonne-energie. Tussen 13:00 uur en 17:00 uur zijn de deuren van het bedrijf aan de Denemarkenweg 5 in Hardenberg geopend voor bezoekers.

Tijdens de innovatiedagen zijn verschillende noviteiten te bekijken. Zo is er een zonnecarport en zonneluifel met zonnepanelen aanwezig die letterlijk is aan te sluiten met een stekker in het stopcontact. Er is een demonstratie van software om de prestaties van een zonne-energiesysteem aantrekkelijk te presenteren. Dit is interessant voor bedrijven die aan bezoekers willen laten zien hoe zij invulling geven aan maatschappelijk verantwoord ondernemen. Er zijn verschillende lichtmasten op zonne-energie, duurzame glas-glas panelen en ook de zonnedakpan is te bekijken.
In de Evenementenhal in Hardenberg wordt op 13, 14 en 15 september de jaarlijkse Installatie Vakbeurs gehouden. Het kantoor van Mijn Energiefabriek ligt op steenworp afstand van de Evenementenhal en een bezoek aan de beurs kan dusgecombineerd worden met een bezoek aan de Mijn Energiefabriek Innovatiedagen.

[related_post themes=”text”]