Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 49 seconden

smart-home-devolo-home-controlDevolo Home Control introduceert smart home-componenten, zoals radiatorthermostaten, bewegingssensoren, en slimme stopcontacten, die via één centrale unit met elkaar gecombineerd kunnen worden. De starterskit bestaat, naast de centrale unit, uit onder meer een slimme meterstekker en deur/raamcontact en kan worden uitgebreid tot ruim 230 componenten. Meer dan genoeg om verschillende alledaagse werkzaamheden te automatiseren, zoals bediening van verwarming en licht, aldus de fabrikant. Op IFA 2016, vakbeurs voor consumentenelektronica en huishoudelijke apparaten, presenteert de fabrikant inbouwcomponenten die binnenkort verkrijgbaar zijn.

De nieuwe Home Control-componenten zijn te installeren in bestaande schakelaars, dimmers en bedieningssystemen voor luiken en zonwering, en staan direct draadloos in verbinding met de centrale unit van Home Control. Gebruikers kunnen hun schakelaars, dimmers en elektrische zonweringssystemen blijven gebruiken. De Home Control-componenten zelf blijven onzichtbaar.

De ontwikkelaars hebben Home Control bewust ontworpen als open systeem; daardoor zijn ook Z-Wave-gecertificeerde componenten van externe fabrikanten te integreren. Bovendien groeit het aantal partnerships met fabrikanten en softwareplatformen, waaronder Philips HUE en IFTTT.

[related_post themes=”text”]