Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 46 seconden

Eriks EindhovenKubra kunststoffen in Nuenen is al ruim 25 jaar dé kunststoffenspecialist in Zuid-Nederland. De samensmelting in 2010 van Kubra en Eriks Kunststoffen heeft geresulteerd in het breedste pakket van industriële kunststoffen in Nederland. Van standaard engineering kunststoffen tot high performance kunststoffen en van glasvezelversterkte kunststoffen tot extreem slijtvaste elastomere kunststoffen.

Bewerkingen van kunststoffen doet Eriks in diverse bewerkingscentra in Alkmaar, Almelo, Ede, Gouda en Nuenen. Advisering bij materiaalkeuze, matrijsproductie, rapid prototyping en quick supply maatwerk zijn inmiddels gewaardeerde, aanvullende diensten van Eriks.

Om verdere groei van de kunststof activiteiten in Zuid-Nederland te realiseren, heeft Eriks haar complete vestiging Nuenen eind november verhuisd naar een moderne, goed bereikbare locatie op bedrijventerrein de Achtse Barrier in Eindhoven.

Per begin januari 2015 biedt Eriks  de complete dienstverlening op het gebied van kunststoffen met veel enthousiasme vanuit Eindhoven aan.

NAW-gegevens nieuwe vestiging:

 

ERIKS Kunststoffen Eindhoven

Industrieweg 15

5627 BS Eindhoven

T (040) 206 44 30

F (040) 255 82 99

E kunststoffen.eindhoven@eriks.nl

www.eriks.nl