Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 75 seconden

TECEfloor designthermostaatSpeciaal voor haar serie vloerverwarmingssystemen TECEfloor, introduceert TECE een nieuwe serie wandthermostaten. Het opvallende ontwerp is gemaakt door het gerenommeerde bureau: NOA Intelligent Design te Aken. Dankzij de diameter van 105 mm zijn deze wandthermostaten een echt design element, dat esthetisch in elke ruimte kan worden ingepast. Daarbij is het glazen design prachtig afgestemd op andere producten van TECE. Zoals de bedieningsplaten TECEloop, de spoeltechniek TECElux en de douchegoten TECEdrainline, die zijn voorzien van glazen afdekroosters in het wit of zwart.

De nieuwe design thermostaat TECEfloor heeft een diepte van 27 mm. Hij kan direct op een wand of op een inbouwdoos aangesloten worden. Wat opvalt is de 3 mm dikke voorplaat van glas, die in het oranje, wit en zwart zijn te leveren. Talrijke doordachte functies zijn geïntegreerd, zoals bijvoorbeeld de change-over functie voor omschakeling tussen verwarmen en koelen. Naast de thermische regeling is een pulsbreedte modulatie geïntegreerd. Het regelgedrag is zeer nauwkeurig (afwijking van slechts 0,3 Kelvin). Het basislichaam van de thermostaat is leverbaar in 3 uitvoeringen. Voor 1 x 230 V verwarmen, voor 1 x 230 V verwarmen/koelen en draadloos voor verwarmen/koelen. Het afdekpaneel kan gekozen worden met oranje, wit of zwart glas.

Speciaal voor renovatie of projecten met een geringe vloer opbouwhoogte introduceert TECE de tackerplaat 10plus. Deze ondervloer is slechts 10 mm dik. Met de speciale bevestigingsnagels kunt u op eenvoudige wijze de buizen van 14, 16 of 17 mm installeren. De tackerplaat 10plus kunt u op elke dampremmende folie plaatsen en is ook leverbaar met een zelfklevende onderzijde.

Voor meer informatie: www.tece-nederland.nl