Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 92 seconden

Geberit lanceert vanaf 1 juli het Geberit Omega inbouwreservoir inclusief een hele nieuwe serie compacte bedieningsplaten, die kleiner zijn dan de huidige bedieningsplaten.

De bedieningsplaat Omega30 is 25% kleiner en de verzonken bedieningsplaat Omega60 zelfs 48% kleiner. Beide platen kunnen zowel aan de voorzijde als aan de bovenzijde van het reservoir gemonteerd worden voor een optimaal gebruikerscomfort. Geberit Omega30 en Omega60 zijn verkrijgbaar in diverse afwerkingen en kunnen gemonteerd worden zonder gereedschap.

 

Het nieuwe en flexibele Geberit Omega inbouwreservoir kent een kleine service-opening (180 mm x 110 mm), die ondanks zijn kleine formaat perfect toegankelijk is voor onderhoud en reparatie. Door de kleine opening is het toepassen van een kleinere bedieningsplaat mogelijk geworden.

De Omega30 bedieningsplaat is 25% kleiner dan de gebruikelijke bedieningsplaten en heeft een waterbesparende 2-toetsbediening voor een kleine en een grote spoeling. De Omega30 kent strakke lijnen en is vervaardigd in kunststof. Deze plaats is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit en is voorzien van een chroom accent.

 

De verzonken bedieningsplaat Omega60 is uniek in zijn soort. Niet alleen vanwege zijn kleine maatvoering (184 x 114 mm), maar met name vanwege het installatiegemak. Verzonken bedieningsplaten vergden tot voor kort een intensieve afstemming tussen de installateur en de tegelzetter voor een naadloze aansluiting. Geberit heeft bij de ontwikkeling  van de Omega60 rekening gehouden met dit aspect. De plaat wordt daarom rechtstreeks aan het reservoir bevestigd en niet aan het bouwwerk. De tegelzetter kan de tegels op deze wijze naadloos laten aansluiten op de plaat, waardoor deze mooi verzonken in de wand komt te liggen. De Omega60 heeft, net als de Omega30, een waterbesparende 2-toetsbediening en is verkrijgbaar in glas, in de kleuren wit, zwart en umbra (bruin), of in verchroomd geborsteld.

Omega30 en Omega60 kunnen beiden aan de voorzijde of aan de bovenzijde van het inbouwreservoir zonder gereedschap gemonteerd worden.

Voor meer informatie: www.geberit.nl/omega