Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 79 seconden

ISH Noviteitenshow archief rtmDe voorbereidingen voor de ISH Noviteitenshow 2015 zijn al in volle gang. Dé vakbeurs voor de sanitairbranche vindt dit jaar – wederom – plaats in ‘De Beursfabriek’ (voorheen: De Home Boxx) in Nieuwegein, van maandag 20 t/m woensdag 22 april 2015. Noteer dus in uw agenda!

Al sinds 1989 organiseren toonaangevende fabrikanten deze showroombeurs een aantal weken na de grote internationale vakbeurs ISH in Frankfurt. De ISH Noviteitenshow stelt alle sanitaire showrooms (retail, groothandel en installateurs met showroom), ontwerpers en architecten in Nederland in staat om volledig op de hoogte gebracht te worden van de noviteiten van de A-merk sanitairfabrikanten.

Tijdens de editie 2015 zullen onderstaande sanitair merken deelnemen:

             Alke

             Bette

             Burgbad

             Damixa

             Detremmerie

             Duravit

             Easy Drain

             Geberit

             Geesa

             Grohe

             Hansgrohe

             Keuco

             Kludi

             Looox

             Novellini

             Pressalit

             Thebalux

             Vasco

             Villeroy & Boch – Wellness en Keramiek

             WaveDesign

             Wisa

Er was grote belangstelling voor deelname, wat geresulteerd heeft in een aantal nieuwe, mooie merken die aan de deelnemerslijst 2015 toegevoegd kunnen worden! Hierdoor heeft de ISH Noviteitenshow wederom een volledig gevulde beurshal en een gevarieerd aanbod voor bezoekers.

De openingstijden van de ISH Noviteitenshow zijn ongewijzigd. Op maandag 20 april is de vakbeurs al vanaf 10.00 uur geopend. Op dinsdag 21 en woensdag 22 april is de vakbeurs open van 14:00 tot 22:00 uur.

Iedereen werkzaam in de sanitairbranche is van harte welkom. Toegang is gratis, maar men dient zich wel vooraf te registeren op de website www.ishnoviteitenshow.nl. Na registratie ontvangen bezoekers per mail een entreekaart (registratie mogelijk vanaf begin februari 2015).

Locatie:                De Beursfabriek (voorheen: Home Boxx Exhibition Center), Symfonielaan 1, Nieuwegein

Openingstijden:              ma.20 april 10:00 – 22:00 uur, di. 21 & wo. 22 april 14:00 – 22:00 uur

Voor meer informatie: www.ishnoviteitenshow.nl