Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 50 seconden

SCAB SyntessSyntess Software, producent van ERP en mobiele software en SCAB, bedrijfsondersteuner op het gebied van fiscaal, financieel en bedrijfskundig advies, zijn een samenwerkingsovereenkomst aangegaan. Kern van deze samenwerking is gelegen in het feit dat de urenadministratie in Syntess Atrium data uitwisselt met de loonverwerking van SCAB.

Urenregistratie is in de markt van bouw- en installatiebedrijven een zeer belangrijk onderwerp, gezien de veelzijdigheid van werkzaamheden. Het verlonen van deze informatie is voor veel ondernemers een kostbare en tijdrovende zaak, waarbij ook nog veel wet- en regelgeving van toepassing is. Syntess Software heeft daarom in samenwerking met SCAB een bijzondere module ontwikkeld op het gebied van loonadministratie. De module zorgt voor een automatische data-uitwisseling tussen de urenadministratie van Syntess Atrium en de loonverwerking van SCAB. Zodoende zijn de processen optimaal met elkaar geïntegreerd.

Waar Syntess Atrium de processen voor bouw- en installatiebedrijven uitstekend beheert verzorgt SCAB uw complete loonadministratie tegen een scherp tarief en uitgebreide expertise.

Voor meer informatie: www.syntess.nl en www.scabadvies.nl