Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 128 seconden

All Electric In DakDutch Heatpump Solutions (DHS) toont op de Vakbeurs Energie in ‘s-Hertogenbosch dat het ontwerpen en aanbieden van een integraal warmtepompconcept een echt specialisme is. Met nieuwe concepten en gerichte samenwerkingen onderscheidt DHS zich in deze markt. Naast de bekende Hydrotop lanceert DHS op de beurs de HydroCap, maar ook een opvallend, integraal installatie-ontwerp in samenwerking met ontwikkelaar en bouwbedrijf Van Wijnen.

Dutch Heatpump Solutions, onderdeel van de Bergschenhoek Groep, gelooft onvoorwaardelijk in het aanbieden van complete warmtepompconcepten, bij voorkeur in samenwerking met partijen die deze concepten meerwaarde geven. Dit toonde DHS al in diverse woningbouwprojecten, maar dit komt steeds meer tot uiting in de samenwerkingsverbanden die DHS aangaat. Zo toont DHS op de Energiebeurs in ‘s-Hertogenbosch een nieuw concept dat samen met zusterbedrijf Cox Geelen is uitontwikkeld. Het gaat om de HydroCap. Bij dit concept wordt de buitenunit van een Panasonic warmtepomp fraai en onzichtbaar weggewerkt in een metalen schoorsteenkap die op daken van woningen kan worden geplaatst. In de woning, direct onder het schuine dak waarop de HydroCap staat, plaatst men de binnenunit van het warmtepompsysteem. Het installatiewerk is daarmee minimaal en de ontwerper van de woning, maar ook de bewoner, hoeft zich niet druk te maken over een losse buitenunit die in de tuin of op een balkon moet worden geplaatst.

Samen met ontwikkelaar en bouwbedrijf Van Wijnen werkt DHS aan een installatieconcept waarmee zij duurzaamheid niet zomaar rendabel, maar vooral fraai en leuk voor de bewoner maken. Op de Vakbeurs Energie, die van 6 tot en met 8 oktober plaatsvindt in Den Bosch, zullen zij dit met een opvallend, volledig uitgewerkt energieconcept tonen. Bezoekers kunnen niet alleen het verhaal over dit concept aanhoren maar kunnen ook met eigen ogen en handen gaan zien en voelen hoe dit concept op de zolder van hun woning eruit zal zien. Voor de ingang van de Vakbeurs Energie tonen Van Wijnen en DHS dit concept in een aandachttrekker van formaat die voor de bezoeker niet te missen zal zijn.

Op de stand van DHS is tevens het allernieuwste concept van fluisterstille luchtkanalen te zien. Samen met het onderdeel R-Vent Group, ook actief binnen de Bergschenhoek Groep, introduceert DHS deze nieuwe Climate Recovery-kanalen. Het zijn ventilatiekanalen gemaakt van gerecycled glas, zand en soda die de helft lichter zijn dan metalen kanalen en tegelijk voor veel meer geluidsreductie zorgen. Een lucht/water-warmtepomp in combinatie met Climate Recovery-kanalen zal de bewoner nog meer comfort bieden in de vorm van stille en rustige nachten, ook op zolder.

U vindt DHS op de Vakbeurs Energie in ‘s-Hertogenbosch, Hal 5, standnummer A.048 of kijk op www.dutchheatpump.nl.