Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 53 seconden

IMG_8724Installatie Vakbeurs en Klimaatvak wordt op 27, 28 en 29 januari 2015 georganiseerd in Evenementenhal Gorinchem. Het is een exclusief platform speciaal voor ondernemers uit de gehele installatiebranche, airconditioning, luchtbehandeling en koudetechniek. Installatie Vakbeurs en Klimaatvak Gorinchem besteden veel aandacht aan een kennisprogramma om het bezoek aan de vakbeurs nog aantrekkelijker te maken. In samenwerking met de strategische- en samenwerkingspartner worden bijeenkomsten georganiseerd.

Strategisch partner UNETO-VNI organiseert een gratis informatieve introductiebijeenkomst  over OK CV op 29 januari 2015 van 16.00 tot 18.00uur. OK CV is een nieuw kwaliteitslabel voor periodiek onderhoud aan cv-ketels dat op 1 januari 2015 landelijk wordt geïntroduceerd. Tijdens Klimaatvak Gorinchem wordt er weer een geheel plein ingericht met exposanten uit de koudetechniek en klimaatbeheersing. Brancheorganisatie NVKL organiseert op het Koude en Klimaatplein verschillende lezingen en andere activiteiten.

Deelname aan bovenstaande activiteiten en lezingen zijn kosteloos en vooraf aanmelden is niet nodig. Bekijk ook www.evenementenhal.nl voor het inhoudelijke programma naast de vakbeurzen. Om een bezoek te brengen aan de vakbeurzen is voorregistratie wel nodig, deze is kosteloos mogelijk op de website van Evenementenhal. Dagelijks is de vakbeurs geopend van 13.00 tot 21.00uur.