Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 103 seconden

Easyfairs gaat volgend jaar mei een Installatie & Elektro Vakbeurs organiseren in Gorinchem. De beurs zal in het teken staan van ‘De Installateur van de Toekomst’. De beursorganisator heeft al een dergelijke beurs onder zijn hoede voor het Noordoosten van het land: Installatievakbeurs Hardenberg, die afgelopen september voor het eerst gelijktijdig met de Elektro Vakbeurs werd gehouden.

Mathilde Koniuszek legt namens Easyfairs uit: “Met De Installateur van de Toekomst creëren we een nieuw platform voor de installateur waar de beurzen wederom naast elkaar zullen plaatsvinden. Dit concept voorziet de installateur in het zuidwesten van het land van een mogelijkheid om zich efficiënt voor te bereiden op een snel veranderende toekomst. Onderwerpen die hierin een rol gaan spelen zijn onder andere de Energietransitie, Personeel & Ondernemerschap en de Installateur 3.0.”

De installateur krijgt een platform aangeboden om zich te laten informeren over belangrijke onderwerpen en (product)ontwikkelingen binnen zijn vakgebied. Naast kennisvergaring is er ruimte om nieuwe contacten op te doen, maar ook bestaande relaties de hand te schudden. Koniuszek: “De installateur kan naast het bezoeken van exposanten ook zijn kennis verbreden en bijspijkeren in de twee kennistheaters die we op de beursvloer integreren. De inhoud van deze theaters wordt samen met brancheorganisaties bepaald. Op een laagdrempelige manier kunnen zij hier workshops bijwonen, praktische lezingen volgen en informatie verzamelen over de ontwikkelingen in bijvoorbeeld wet- en regelgeving. Daarnaast wordt de beurs een all-in concept, inclusief het gewaardeerde hapje en drankje. Zo kan er in een gemoedelijke sfeer het gesprek worden gestart over de toekomst van de installatie- & elektrobranche.”

Met de lancering van Installatie & Elektro Vakbeurs in Gorinchem breidt beursorganisator Easyfairs haar bouw-, installatie- en vastgoedportfolio verder uit. Eerder dit jaar werd bekend dat Easyfairs de vakbeurs Building Holland overnam. Het bouw-, installatie- en vastgoedportfolio van Easyfairs bestaat nu uit Installatie & Elektro Vakbeurs in zowel Gorinchem als Hardenberg, Building Holland in Amsterdam, Bouw Compleet in Hardenberg, S.G.A. Vakdagen in zowel Hardenberg als Gorinchem en Klimaatvak in Gorinchem.

Installatie & Elektro Vakbeurs zal op 14, 15 en 16 mei 2019 plaatsvinden in Gorinchem.