Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 66 seconden

Bedrijven in de installatiebranche kunnen hun noviteit tot en met 16 november 2015 aanmelden voor de VSK Awards. De prijzen zijn een beloning voor innovatie en initiatief in deze branche en worden op 3 februari 2016, ten tijde van de vakbeurs VSK, uitgereikt in hal 9.

Heeft u op of na 1 januari 2014 een noviteit op de markt gebracht? En bent u als fabrikant of exclusief importeur gevestigd in Nederland? Maakt u geen inbreuk op enig auteursrecht, recht van tekening/model of octrooi en voldoet uw inzending aan wettelijke veiligheidsvoorschriften en verschilt het duidelijk van een eventueel eerder ingezonden product? Meld uw noviteit dan nu aan voor de VSK Awards en wie weet gaat u er in 2016 met een prijs vandoor!

De VSK Awards zijn worden dit jaar verdeeld in de categorieën:

  • Energiebesparing

Producten, oplossingen of diensten die een substantiële en aantoonbare energiebesparing opleveren.

  • Design

Producten waarbij de focus ligt op ontwerp.

  • Systeemoplossingen

Geïntegreerde systemen die door de combinatie van verschillende functionaliteiten zorgen voor meer comfort bij de eindgebruiker.

  • Installateurszaken

Producten, diensten en oplossingen die de installateur helpen bij een efficiëntere uitvoering van zijn werkzaamheden en/of bedrijfsvoering.

Voor meer informatie: http://www.vsk.nl/nl-NL/Exposant/Awards.aspx?utm_source=nieuwsbrief-acq10_151001&utm_medium=e-%20%20mail&utm_campaign=edm_Acq%3A%20VSK%202016&vnuseg=pro_pr1&email=acq10_151001