Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 91 seconden

Biral pompen maken indruk door de intuïtieve installatie en onderhoud, door de bijzonder snelle foutenoplossing en de zeer eenvoudige uitwisseling; ze worden via een uniforme bedieningsinterface voor alle producten bediend en kunnen via de Biral Remote ongelimiteerd mobiel worden geregeld, ze beschikken over toepassingsgerichte intelligentie en kunnen op elk moment worden uitgebreid.

Deze en nog veel meer andere voordelen worden door Biral samengevat met de slogan ‘Biral schenkt u tijd’. Biral zal deze product- en dienstverleningsfilosofie op de VSK beurs te Utrecht van 3 t/m 7 februari 2014 presenteren. Daarbij wordt ook de nieuwe innovatie geïntroduceerd: de volledig gemodificeerde serie inlinepompen VariA.

 

Met de VariA brengt Biral een geheel gemodificeerde serie inlinepompen op de markt: gaten in het assortiment zijn opgevuld, de hydraulische efficiëntie is verhoogd en de bediening van de nieuwe frequentieregeling AQVAtron is aangepast aan de Biral familie.Hierdoor treft de klant nu van de kleinste AX, via de A en de ModulA tot en met de VariA-E dezelfde bedieningsfilosofie aan en profiteert u van de grootste gebruiksvriendelijkheid; u krijgt daardoor tijd cadeau.

 

Het VariA-assortiment is ingedeeld in de drie uitvoeringen Red, Green1 en Green2, die van elkaar verschillen in het temperatuurbereik en het glycolgehalte in het pompmedium en die elk voor de betreffende toepassingen zijn geoptimaliseerd. Dankzij de nieuwe in het programma opgenomen frequentieregeling AQVAtron kan zowel de VariA als VariA-E van vele extra mogelijkheden worden voorzien. De AQVAtron kan worden gemonteerd op de motor van de VariA-E of met een wandmontagebeugel gescheiden van de motor worden gemonteerd, voor een betere toegankelijkheid. Ongeregeld of geregeld, met al dan niet gescheiden gemonteerde frequentieregeling, met of zonder drukverschiltransmitter: Biral-klanten profiteren bij de VariA van het totaaloverzicht en kunnen de versie kiezen die het best bij hen past.

Voor meer informatie: www.biral.nl