Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 45 seconden

Wolf CRL HR-WTWDe CRL HR-WTW units met HR-warmtewiel van Wolf Energiesystemen zijn nu ook leverbaar voor buitenopstelling. Het warmtewiel van de CRL heeft een rendement tot 90% en is verkrijgbaar als condensatie-, enthalpie- of sorptierotor. Uniek aan de CRL is de speciale warmtewiel afdichting met labyrint, waardoor luchtlekkage over het warmtewiel wordt gereduceerd tot minder dan 2%. De serie is leverbaar met 4800, 6200 en 9000 m3/h. De binnenopstelling is verkrijgbaar in verschillende varianten, qua plaatsing van de luchtkanaalaansluitingen.

De gunstige Total Cost of Ownership (TCO) wordt onder andere bereikt door een lage luchtsnelheid en de energiebesparende en traploos regelbare EC-ventilatoren. Afhankelijk van de selectie voldoet de CRL zowel aan de ErP 2016 en ErP 2018 eisen.

De CRL is voorzien van een stekkerklare regeling en kan uitgebreid worden met een communicatiemodule voor BACnet, ModBus, Lonworks, KNX (nieuw) of een Ethernetmodule (webserver) voor controle van de unit via een PC of internet.

Voor meer informatie: www.wolf-energiesystemen.nl