Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 61 seconden

Caleffi 20jr_schemaIn het najaar van 1995 werd Caleffi International NV als Nederlands Caleffi-filiaal opgericht om vooral de Benelux-markt, maar ook de Baltische Staten te kunnen bedienen. Sindsdien heeft Caleffi International NV een sterke groei gekend. In de periode van 20 jaar is Caleffi Benelux gegroeid van fabrikant van appendages tot fabrikant van systeemoplossingen.

De vooruitgang van Caleffi uit zich niet enkel in omzetgroei en het lanceren van nieuwe innovatieve producten. Caleffi maakt in de huidige economische en ecologische situatie een prioriteit van het optimaal ondersteunen van HVAC professionals. Dit doen we op lokaal niveau met een instant technische dienstverlening, de Academy-opleidingen, een uitgebreide website met alle mogelijke informatie voorhanden, instructievideo’s, en het onlangs gelanceerde Caleffi Solutions.

Met het lanceren van Caleffi Solutions, waarbij men online 39 installatieschema’s kan downloaden, kan Caleffi deze promotie duiden met installatievoorbeelden. Aan de hand van de installatieschema’s kan je alle componenten kiezen om een totaalinstallatie op te bouwen. Profiteer van speciale kortingen en kies zelf een geschenk.

Ga naar 20jaar.caleffi.com voor de volledige lijst van deelnemende producten. Je kan er de voorbeeldschema’s in detail bekijken, en een lijst samenstellen van de componenten die je nodig hebt voor je installatie.

Voor meer informatie: www.caleffi.com