Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 116 seconden

De 5-serie van Ubbink is een complete lijn dakdoorvoeren, die design combineert met topprestaties! Met deze nieuwste generatie slimme dakdoorvoeren heeft u een oplossing voor rookgasafvoer van de HR ketel, mechanische ventilatie, rioolbeluchting of combinaties daarvan. De dakdoorvoeren kenmerken zich niet alleen door een uitstekende werking, veiligheid en duurzaamheid, maar ook door installatiegemak. Dankzij de gepatenteerde spiraaltechniek zijn ze  gemiddeld 20% compacter dan andere modellen op de markt. Dit maakt ze opmerkelijk slank en elegant op het dak! Bovendien zijn deze dakdoorvoeren ook als onderdaks verlengde versies verkrijgbaar. Kies met de 5-serie voor een beter resultaat én uiterlijk!

De belangrijkste voordelen van de 5-serie

  • Slim en slank design
  • Eenvoudige installatie, optimale prestatie
  • Kunststof constructie, licht in gewicht, ongevoelig voor beschadigingen en breuk
  • Geschikt voor nieuwbouw en renovatie
  • BIM tekeningen beschikbaar
  • Ook verkrijgbaar in onderdaks verlengde versies

Tot de Ubbink 5-serie behoren:

Rolux 5G De Rolux 5G presteert beter dan welke doorvoer ook, als het gaat om het voorkomen van recirculatie van rookgassen en voldoet ruimschoots aan de strenge eisen. Daarmee reduceert u de kans op storingen en vervuiling van de ketel.

MultiVent 5V De MultiVent 5V is specifiek ontwikkeld voor de nieuwste mechanische afvoersystemen en is klaar voor de toekomst. Dankzij de stabiele lage weerstand werkt deze ventilatiepijp onder alle windomstandigheden perfect.

Rolux 5G Combi De Rolux 5G Combi dakdoorvoer combineert rookgasafvoer en luchttoevoer met een extra aansluiting Ø 125 mm voor bijvoorbeeld een mechanisch ventilatiesysteem. Leverbaar met PP of ALU rookgasafvoerbuis.

MultiVent 5V Combi De MultiVent 5V Combi dakdoorvoer is uitgerust met een dubbele ventilatieafvoer Ø 125 mm, waardoor u de afvoer van mechanische ventilatie en bijvoorbeeld een wasdroger kunt combineren.

SoloVent 5R De SoloVent 5R rioolontspanningsdakdoorvoer past u toe voor beluchting van de binnenriolering.

Optimale bevestiging

Hellend dak

Universele Ubiflex Dakdoorvoerpan 15°-55° met knobbel/schaalfixatie met een vast scharnierpunt en een ruim bemeten plaat loodvervanger Ubiflex. Geschikt voor elke soort pan en ieder type dakdoorvoer. Geen voorraad van verschillende pannen meer, u heeft altijd de juiste!

Plat dak

WaterpRoof Plakplaat 100% waterdichte afwerking op het platte dak dankzij het geïntegreerde rozet van PVC, EPDM of bitumen. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en geschikt voor alle dakdoorvoeren. Met de dakbedekking van uw keuze heeft u de perfecte hechting!

Luchtdichte afwerking

Luchtdichte Doorvoermanchetten Voor een luchtdichte en fraaie afwerking, ook achteraf toepasbaar!

Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!

www.ubbink5serie.nl