Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 54 seconden

Hansgrohe Design Prize 2015Douche- en kranenspecialist Hansgrohe schrijft dit jaar voor de vijfde keer de Hansgrohe Design Prize voor designstudenten en young professionals uit. De organisatie van deze wedstrijd wordt verzorgd door de design-experts van het International Forum Design (iF), die een jarenlange ervaring op het gebied van designwedstrijden hebben.

Talenten uit de hele wereld zijn uitgenodigd om voor het thema ‘Efficient Water Design: Small Space – Big ShowerPleasure’ zowel creatieve als duurzame badkamerconcepten in te sturen. Een jury van meerdere experts bepaalt wie het prijzengeld van in totaal 5.000 euro ontvangt en uitgenodigd wordt voor de tweedaagse prijsuitreiking in Hamburg. Concepten kunnen voor de volgende categorieën aangemeld worden:

–        Bathroom / Wellness

–        Survival + emergency / Eco Solutions

–        Print media

–        Digital media

Deelname aan de wedstrijd is gratis en kan nog tot 15 december 2014 via: http://ifdesign.de/hansgrohe_index_d. Alle winnende inzendingen zullen op meerdere manieren worden gedocumenteerd en gepresenteerd: op de iF online exibition, de iF design app en de iF design exhibition Hamburg. De iF design app is er voor zowel Android als iOS en is te downloaden op http://app.lk/ifdesign/