Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 77 seconden

FLIR TG165FLIR Systems, Inc. (NASDAQ: FLIR) introduceert de TG165 IR-beeldthermometer: een krachtige, betaalbare en compacte tool die onzichtbare warmtepatronen in beeld brengt, temperaturen nauwkeurig opmeet en beelden en metingen eenvoudig opslaat voor rapportagedoeleinden.

De TG165 is gebaseerd op de exclusieve Lepton® warmtebeeld micro-camera van FLIR en voorkomt dat u bij probleemoplossing in het duister tast, door een IR-spotthermometer met de kracht van een warmtebeeldcamera in één gebruiksvriendelijke tool te combineren. Dankzij deze combinatie van technologieën worden onzichtbare hot spots en cold spots vanaf een veilige afstand in kaart gebracht, waardoor problemen snel onderzocht en opgelost kunnen worden.

De TG165 is bijzonder gebruiksvriendelijk: u kunt er zonder verdere training direct mee aan de slag. De dubbele laserstralen markeren de randen van het meetgebied visueel en het dradenkruis lokaliseert het centrum van het meetgebied.  De TG165 is bestand tegen vallen vanaf een hoogte van 2 meter en is daardoor robuust genoeg voor professioneel gebruik.

“De TG165 IR-beeldthermometer slaat een brug tussen de huidige IR-thermometers zonder warmtebeeldcapaciteit en de toonaangevende warmtebeeldcamera’s van FLIR”, aldus Andy Teich, President en CEO van FLIR. “Door een combinatie van de revolutionaire prijs en afmeting en het lage energiegebruik van onze Lepton-camera, transformeert de TG165 één van de meest gebruikte meetinstrumenten tot een ontdekkingstool waarmee onderhoudspersoneel, elektriciens, HVAC-technici en huiseigenaren problemen met warmte en elektriciteit snel en veilig kunnen oplossen.”

De TG165 heeft een adviesprijs van €499,00 (excl. BTW) en is begin oktober wereldwijd verkrijgbaar bij de grote retailers van industriële testapparatuur. Ga voor meer informatie naar www.flir.com/tg165