Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 50 seconden

rehauRust is een kwaliteit van leven. Bij het toepassen van de geluiddempende binnenriolering RAUPIANO PLUS vermindert het waar te nemen geluidsniveau. De volmaakte balans tussen geluidsdempende materiaaleigenschappen en een unieke bevestigingstechniek zorgen ervoor dat hinderlijke stromingsgeluiden worden voorkomen.

Compleet, universeel en eenvoudig

Een omvangrijk buis-, fitting- en toebehorenprogramma toepasbaar van eengezinswoningen tot grote objecten. Alle afmetingen van DN 40 tot DN 160 kunnen aangesloten worden op andere traditionele binnenhuisrioleringssystemen. De RAUPIANO buizen en fittingen kunnen m.b.v. de steekmofverbinding eenvoudig in elkaar geschoven worden. Hierdoor worden de installatietijd en de installatiekosten aanzienlijk beperkt.

De ultieme geluidsisolatie met RAUPIANO:

  • Meerlagentechnologie

De bijzonder stijve en geluiddempende middenlaag verhoogt de massa en beperkt het geluidsniveau aanzienlijk.

  • Luchtgeluiddempende verdikking in de bochten

Verdikte en stromingtechnisch geoptimaliseerde vormdelen zorgen voor een optimale afvoercapaciteit en lage stromingsgeluiden.

  • Gepatenteerde geluidsisolerende bevestiging

De bevestigingstechnologie zorgt voor een vaste verbinding op de muur. Door gebruikt van de gepatenteerde, hoogisolerende bevestigingsbeugels wordt de geluidsoverdracht op de montagemuur aanzienlijk beperkt.

http://www.rehau.com/nl-nl/bouw/w-installaties/gebouwriolering