Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 64 seconden

emmerZo kruipend naar de maand juli begint het bij Karel te kriebelen. Hij is zijn bed niet uit te branden, zijn dagelijkse routine is compleet zoek. In werk heeft hij geen zin meer. Kortom, hij is toe aan vakantie. Vorige week was bijvoorbeeld zo’n week dat zelfs zijn geliefde kanaaltjes hem niet meer blij konden maken. En als u Karel een beetje kent, weet u dat hij een spreekwoordelijke moord doet om een kanaal te mogen ophangen.
Bij deze klus had hij zelfs daar geen puf meer voor. Al dat werk, het op maat maken van het kanaal, het ophangen, afmonteren, etc. etc. Het was maar goed dat er in zijn bus nog een lading lege emmers met tegellijm stond van de tegelklusjes die hij het afgelopen jaar heeft gedaan. Scheelde hem weer al dat denk- en montagewerk. En hé, zeg nou zelf, wie bestelt er bij de vakleverancier een kanaal als er nog meer dan genoeg emmers voorhanden zijn…

We hopen dat Karel lekker kan bijtanken tijdens zijn vakantie en na de zomer weer met frisse zin aan het werk gaat. Mocht u nog werk van hem tegenkomen tijdens uw werk of op uw vakantieadres? Deel het met ons via:

redactie@merlijnplus.nl@installatienet of via onze facebookpagina

[related_post themes=”text”]