Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 55 seconden

Kinecompact R90 BDouchefabrikant Kinedo presenteert een uitgebreid assortiment extra vlakke douchebakken. Deze nieuwe douchebakken zijn verkrijgbaar in grote afmetingen en geringe hoogte ( 8,5 cm voor Kinecompact en slechts 3 cm instaphoogte voor Kinesurf). De douchebakken zijn elegant en comfortabel. Kinedo® biedt nu een nieuw formaat XXL aan voor nog meer ruimte en douchecomfort.

Eenvoudige installatie
Kinecompact en Kinesurf zijn verkrijgbaar in 17 afmetingen (van 80 tot 180 cm) en in 3 formaten, rechthoekig, vierkant en kwartrond. Bijkomend voordeel is dat een extra-vlakke sifon bij de douchebak wordt meegeleverd. De douchebakken van Kinedo® zijn geschikt voor alle badkamerinrichtingen dankzij de diversiteit alsmede door de verschillende stijlen en afmetingen van de bijpassende douchewanden.

Biotec, hoogwaardig materiaal
De douchebakken zijn samengesteld uit meerdere lagen met anti-slip en versterkt met een metalen frame. De douchebakken zijn nog eens extra versterkt door een polymeer met hoge dichtheid: Biotec, een volwaardige garantie voor duurzaamheid.
Dit specifieke materiaal is schokbestendig en dient eveneens als thermische- en geluidsisolatie. Biotec houdt de risico’s van bacteriënontwikkeling tegen. Biotec is een kwalitatief hoogwaardig en milieuvriendelijk product dat geheel voldoet aan de Europese normen.

Meer informatie: www.kinedo.nl