Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 103 seconden

5-serie_Sfeer1
De Ubbink 5-serie is een complete lijn dakdoorvoeren, die design combineert met topprestaties! Deze nieuwste generatie slimme dakdoorvoeren biedt oplossingen voor rookgasafvoer van de HR ketel, mechanische ventilatie, rioolbeluchting of combinaties daarvan. De dakdoorvoeren kenmerken zich niet alleen door een uitstekende werking, veiligheid en duurzaamheid, maar ook door installatiegemak. Bovendien zijn ze ook als onderdaks verlengde versies verkrijgbaar. Kies met de 5-serie voor een beter resultaat én uiterlijk!

Belangrijkste voordelen van de 5-serie

 Slim en slank design
 Eenvoudige installatie, optimale prestatie
 Kunststof constructie, licht in gewicht, ongevoelig voor beschadigingen en breuk
 Geschikt voor nieuwbouw en renovatie
 BIM tekeningen beschikbaar
 Ook verkrijgbaar in onderdaks verlengde uitvoeringen
 Gemiddeld 20% compacter dan andere modellen op de markt door gepatenteerde spiraaltechniek

Campagnebeeld 5-serie High FiveTot de Ubbink 5-serie behoren:
Rolux 5G presteert beter dan welke doorvoer ook, als het gaat om het voorkomen van recirculatie van rookgassen en voldoet ruimschoots aan de strenge eisen. Daarmee reduceert u de kans op storingen en vervuiling van de ketel.
MultiVent 5V specifiek ontwikkeld voor de nieuwste mechanische afvoersystemen en klaar voor de toekomst. Werkt onder alle windomstandigheden perfect dankzij de stabiele lage weerstand.
Rolux 5G Combi combineert rookgasafvoer en luchttoevoer met een extra aansluiting Ø 125 mm voor bijvoorbeeld een mechanisch ventilatiesysteem. Leverbaar met PP of ALU rookgasafvoerbuis.
MultiVent 5V Combi uitgerust met een dubbele ventilatieafvoer Ø 125 mm, waardoor u de afvoer van mechanische ventilatie en bijvoorbeeld een wasdroger kunt combineren.
SoloVent 5R past u toe voor beluchting van de binnenriolering.

Optimale bevestiging

Hellend dak
Universele Ubiflex Dakdoorvoerpan 15°-55° met knobbel/schaalfixatie met een vast scharnierpunt en een ruim bemeten plaat loodvervanger Ubiflex. Geschikt voor elke soort pan en ieder type dakdoorvoer. Geen voorraad van verschillende pannen meer, u heeft altijd de juiste!
Plat dak
WaterpRoof Plakplaat 100% waterdichte afwerking op het platte dak dankzij het geïntegreerde rozet van PVC, EPDM of bitumen. Verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en geschikt voor alle dakdoorvoeren. Met de dakbedekking van uw keuze heeft u de perfecte hechting!

Luchtdichte afwerking

Luchtdicht Doorvoermanchetten voor een luchtdichte en fraaie afwerking, ook achteraf toepasbaar!

Ubbink, dat werkt wel zo makkelijk!

www.ubbink5serie.nl