Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 77 seconden

Eurobad Van Heugten in Gemert heeft dit jaar de Axor Crazy Design Award in de wacht gesleept. Vorig jaar werd deze prijs door badkamerspecialist Hansgrohe in het leven geroepen voor de badkamerontwerper met de meest creatieve ideeën. Freek Wiesenhaan, directeur Hansgrohe Nederland, over de uitverkiezing: “Eurobad heeft zich de afgelopen jaren sterk ontwikkeld in innovatief badkamer ontwerp, waar het design van Axor producten en gedurfde combinaties van verschillende materialen bijzondere resultaten opleveren. Het bedrijf heeft een voortrekkersrol in badkamerdesign en dat mag in deze tijd, waarin het voor detaillisten nog steeds niet makkelijk is, ook gezegd en vooral gezien worden.”

Jan Hein van Heugten, algemeen directeur van Eurobad, vindt het verkrijgen van de Axor Crazy Design Award “een erkenning voor al onze inspanning, om op creatieve wijze al onze klanten met hun verschillende wensen te verwennen en zo  bijzondere badkamerontwerpen te realiseren voor de ideale individuele badkamer met de design kranen en douches van Axor. Er is het afgelopen jaar flink geïnvesteerd in de showroom en onze badkamerontwerpers durven te kiezen voor apart, gedurfd design en combineren Axor producten met bijzondere materialen.”

In de showroom van Eurobad Van Heugten zijn vele verschillende Axor collecties op creatieve wijze in de badkameropstellingen verwerkt. Zoals de badkamercollectie Axor Starck Organic, uitgevoerd in de speciale Axor Manufaktur kleur brushed black chrome. Niet alleen in een samenstelling met een wastafel en bij een royaal uitgevoerd bad, maar vooral in de douchehoek, waar de sierlijke kraan is gecombineerd met strakke, kleine tegelstrips in zwart, wit en grijs marmer.

Prijsuitreiking_Axor_Crazy_Design_Award_2016

[related_post themes=”text”]