Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 67 seconden

HVAC Nederland heeft zijn serie industriële InduAir luchtgordijnen zodanig geïnnoveerd dat deze slimmer werken en voor extra energiebesparing zorgen. Door deze innovaties is het luchtgordijn nu 30% energiezuiniger, heeft een lagere geluidsproductie en een groter afschermvermogen.
Door het ‘slimme’ luchtgordijn te combineren met of aan te sluiten op een deurcontact, kan nog meer energie bespaard worden. Dit is mogelijk door het luchtgordijn zo in te stellen dat wanneer de deur gesloten is het luchtgordijn uitschakelt.

Wanneer de deur geopend wordt schakelt het luchtgordijn in. De deuropening is nu optimaal afgeschermd. Bij toepassing van een deurcontact en een buitenthermostaat schakelt het luchtgordijn in, indien de deur geopend wordt en de buitentemperatuur lager is dan bijvoorbeeld 18ºC (instelbaar).

 

Het industriële luchtgordijn is opgebouwd uit een robuuste zelfdragende constructie, geschikt voor gebruik in een industriële omgeving. Het luchtgordijn is gefabriceerd uit gegalvaniseerd plaatstaal en is afgewerkt met een poedercoating. Het luchtgordijn kan eenvoudig boven of naast de deuropening gemonteerd worden. Onder andere geschikt voor zeer grote deuropeningen. Door de verstelbare uitblaashoek van +/- 40° is een optimale afstelling mogelijk. De InduAir reikt volledig tot de bodem en schermt de deur maximaal af.

 

Het luchtgordijn wordt compleet geleverd met een plug & play afstandsbediening voor 5 standen luchthoeveelheid regeling.

Voor meer informatie: www.hvac.nl