Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 48 seconden

De infrarood vloerverwarming Speedheat is als eerste elektrische vloerverwarming ISSO geaccrediteerd. Hierdoor kan voor het eerst een elektrische vloerverwarming worden meegenomen in de EPC berekening en is aangetoond dat Speedheat voldoet aan de huidige norm (EPC in 2016 ≤ 0,4 en in 2020 ≤ 0,2). Bij de ISSO wordt de kwaliteit van installaties inzichtelijk gemaakt.

Speedheat zegt100 procent efficiënte warmte te bieden en is ook in de toekomst in staat om te voldoen aan de steeds hoger wordende normen voor nieuwbouwwoningen en renovatieprojecten op het gebied van duurzaam energiegebruik en energiebesparing. Speedheat is een zeer efficiënte manier van verwarmen voor elke ruimte en zelfs complete (all-electric) woningen.

Infraroodverwarming is vergelijkbaar met de energie van de zon; een vorm van (veilige) stralingswarmte. De warmte verplaatst zich niet via de lucht (zoals bij radiatoren of convectoren), maar wordt direct opgenomen door objecten, die de warmte weer reflecteren in de ruimte. Deze warmte is direct voelbaar, behaaglijker en bovendien gezond.

Voor meer informatie: www.speedheat.nl