Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 62 seconden

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Op de landelijke Dag van de Duurzaamheid, 9 oktober, organiseerden overheden, particulieren, bedrijven en maatschappelijke organisaties door het hele land activiteiten met als doel Nederland duurzamer te maken. Het Gebruikersplatform Bodemenergie draagt hier graag aan bij, onder andere door de ‘WKO Duurzaamheid Award’ uit te reiken.

Deze award gaat naar een WKO-eindgebruiker die uitzonderlijke inspanningen heeft geleverd om zijn ervaring en kennis wat betreft het verbeteren en optimaliseren van een WKO-installatie te delen met andere eindgebruikers. Een eindgebruiker die dat bovendien met liefde en passie doet. Het platform gaat de WKO Duurzaamheid Award elk jaar uitreiken aan een WKO-eindgebruiker op de Dag van de Duurzaamheid.

De allereerste WKO Duurzaamheid Award overhandigde het Gebruikersplatform Bodemenergie dit jaar aan Chris Overes. Overes is afdelingshoofd huisvesting bij een groot vastgoedcomplex van het ministerie van Binnenlandse Zaken. In die functie is hij verantwoordelijk voor een omvangrijke WKO-installatie. Hij voldoet ruim aan de eerder genoemde kwalificatie.

De uitreiking vond plaats op 8 oktober op Vakbeurs Energie. Chris Overes gaf daar de presentatie ‘WKO werkt goed als u er werk van maakt’, samen met Dick Westgeest. Laatstgenoemde gaf Overes, na afloop van de presentatie, de WKO Duurzaamheid Award 2015, vergezeld van een feestelijke taart.

Voor meer informatie: http://www.bodemenergienl.nl/Praktische_informatie/Gebruikersplatform