Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 76 seconden

Logo Bord gevel_outlineMet de oprichting van Duurzaam Gebouwd Connect begint Platform Duurzaam Gebouwd samen met zijn partners en experts aan de volgende fase. Gezamenlijk onderschrijven ze de visie ‘Het Nieuwe Bouwen’, dragen ze dit gedachtengoed actief uit en gaan ze er actief mee aan de slag.

Met deze oprichting wil Duurzaam Gebouwd nog beter de kansen benutten om € 7 miljard aan faalkosten te reduceren, de CO2-uitstoot te besparen en het grondstoffenpaspoort beter te gebruiken. Aangesloten partners van Duurzaam Gebouwd zien dat het in deze nieuwe situatie noodzakelijk is om de denkwijze te vernieuwen. Hierbij horen een integrale aanpak en samenwerking. Er zijn verschillende voorwaarden om deze kansen effectief te benutten: kennis en netwerk delen zijn hierbij belangrijke factoren. Dit faciliteert Duurzaam Gebouwd Connect.

Duurzaam Gebouwd volgt de visie van ‘Het Nieuwe Bouwen’ en heeft als missie om de integrale samenwerking in de bouw- en vastgoedsector een grote stap vooruit te helpen. In Duurzaam Gebouwd Connect komen de top 250 organisaties uit de integrale sector samen. Duurzaam Gebouwd Connect zorgt hierbij voor de verbinding. Partners en experts kunnen hiervoor terecht op de website www.DuurzaamGebouwdConnect.nl.

Partners en experts van Duurzaam Gebouwd worden automatisch lid van Duurzaam Gebouwd Connect. Zij profiteren van exclusieve bijeenkomsten als Round Table Tour en de PEP-meeting. Daarnaast hebben zij de mogelijkheid om binnen de kennisbank van Duurzaam Gebouwd Connect hun mening te geven en duurzame inspanningen te tonen. Duurzaam Gebouwd Connect geldt als volgende stap voor bouw- en vastgoedorganisaties aan de vraag- en aanbodzijde, die hun netwerk willen onderhouden en uitbreiden.