Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 46 seconden

HVAC koelgassensorHVAC Nederland komt met een geïnnoveerde en verbeterde koelgassensor die volledig voldoet aan de laatste normen. Het gaat hier om de Floodline RGD1301 koelgassensor. De koelgassensor wordt toegepast als stand-alone-alarmsysteem of maakt deel uit van het Floodline waterdetectiesysteem.

De Floodline RGD1301 voldoet aan BS EN378 en detecteert diverse koelgassen. De sensoren worden volledig gekalibreerd met de opgegeven gassen zodat de juiste koelgassen effectief worden gedetecteerd. De ruimte waar de koelgassensor geïnstalleerd is,  wordt constant gecontroleerd op de gekalibreerde gassen. Wanneer een gas-/luchtmengsel, boven de vooraf ingestelde waarde wordt gedetecteerd, worden audio en visuele waarschuwingen gegeven en door gemeld.

De sensoren kunnen worden aangesloten op een standaard Floodline Control Panel en geeft hoor- en zichtbare alarmsignalen, naast de mogelijkheid voor verdere communicatie met een Gebouw Beheer Systeem of met schakelpanelen. De sensor is toepasbaar bij VRF-klimaatregelingsapparatuur, koelmachines, warmtepompen, machine/technische ruimtes, A/C-servicetunnels, hotelkamers, DX-splitunits, enzovoort.

Voor meer informatie: www.hvac.nl