Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 92 seconden

De Duitse afvalwaterspecialist Jung Pumpen uit Steinhagen versterkt haar activiteiten op de Nederlandse markt. De 40 after sales medewerkers van de Pentair-vestiging in Winterswijk, Nederland, zijn inmiddels goed opgeleid en actief betrokken bij deze activiteiten. Gerard Scholten, Directeur Services, begeleidt de klantbenadering en after sales vanuit Winterswijk. Daarnaast zullen de verkoopactiviteiten verder worden geïntensiveerd. Met Remco Neve, een ervaren pomp professional, heeft Pentair Jung Pumpen het verkoopteam in Nederland uitgebreid.

 

Remco Neve heeft jarenlange ervaring in de pompindustrie en was bij meerdere pompleveranciers als Area Sales Manager actief. Hij gaat zich nu voor Jung Pumpen op de sanitair groothandels en installateurs in Nederland richten. “Pentair Jung Pumpen heeft in Duitsland een uitstekende reputatie en bewerkt de sanitaire markt al decennia lang uiterst professioneel”, aldus Remco Neve. “Ik wil verder bouwen op dit succes en ervoor zorgen dat de kwaliteit en betrouwbaarheid van de Jung producten ook in Nederland door veel eindklanten gewaardeerd wordt”.

 

Pentair Jung Pumpen behoort tot de marktleiders op het gebied van opvoerinstallaties, huishoudelijk afvalwater- en rioolwaterpompen. Vooral in de Nederlandse zakelijke markt heeft het merk al jarenlang een stevige voet aan de grond. Zo behoren – onder andere – Luchthaven Schiphol en talloze woonbootfabrikanten tot erkende referenties van de Duitse fabrikant.

 

De After Sales organisatie van Pentair heeft een team van 40 technici die – aangestuurd vanuit Winterswijk – in de nabije toekomst ook voor Jung Pumpen in Nederland onderweg zijn. Gerard Scholten is eindverantwoordelijk voor de after sales van zowel het Pentair-merk Fairbanks Nijhuis als Jung Pumpen in Nederland.

 

Naast de after-sales en verkoopactiviteiten, biedt de onderneming ook uitgebreide marketingondersteuning voor dit vakgebied. De eerstvolgende productpresentatie vindt plaats van 18 t/m 20 maart 2014 tijdens de Rioleringsvakdagen / Aqua Nederland vakbeurs in Gorinchem, Pentair-stand nr. 441.

(Op de foto) Remco Neve – Verkoopleider Jung pompen in Nederland

Voor meer informatie: www.pentair.com