Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 74 seconden

Hüppe heeft de zwaaideurserie Enjoy pure ontwikkeld. De deuren zijn voorzien van transparante afdichtingsprofielen en minimalistisch gestileerde scharnieren, grepen en stabilisatiebeugel. Deze geven deze serie een transparant uiterlijk. De vlak aansluitende scharnieren, het muurhoekje en de raamloze glassegmenten zorgen bovendien voor eenvoudige reiniging. De standaard greep is rond; optioneel is een hoekige comfortgreep leverbaar. De deursluiting heeft een verdekt hef-/daalmechanisme, waardoor deze douchewanden ook geschikt zijn voor inbouw gelijk met de vloer. Ze zijn met of zonder waterkering te monteren. Zonder is barrièrevrij en zorgt voor meer veiligheid. De omvang (breedte tot 1.600 mm) geeft veel ruimte en creëert grote douches. Daarnaast biedt de standaardhoogte van 2 m toepassingsmogelijkheden voor lange mensen.

Dankzij het royale verstelbereik kunnen de standaardmodellen worden gebruikt bij ongelijke wanden. Met het boordrandsysteem kunnen de deursegmenten zonder zichtbare schroefverbindingen aan de wand worden bevestigd. Boren ter plekke in het muurprofiel is niet nodig.

De ontwerpers van hebben dit ontwerp doorgevoerd in 11 profielarme en 16 modellen met profiel. Met veel keuze in hoek- en halfronde modellen en verschillende inbouwvarianten voor normale tot brede nissen, waaronder een Walk-In zijwand met beweegbaar segment. Alle modellen worden in helder veiligheidsglas geleverd (6 of 8 mm). Het glas is bovendien standaard leverbaar met de Bubbles decoratie en deels of geheel ondoorzichtig met de zandstraaldecoraties Privatima en Sand plus. Alle glazen uitvoeringen zijn optioneel leverbaar in het onderhoudsvriendelijke anti-plaque. Op aanvraag zijn asymmetrische modellen en schuine kanten/uitsparingen bij zijwanden en vaste segmenten mogelijk.

Enjoy_Pure

[related_post themes=”text”]