Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 101 seconden

AquaClean-MeraDe in 2015 geïntroduceerde douchewc AquaClean Mera Comfort van Geberit heeft de iF design Award 2016 gewonnen. De jury looft de AquaClean Mera douchewc vanwege het gebruik van hoogwaardige materialen, zachte lijnen en vloeiende overgangen. De jury was tevens zeer te spreken over dat alle technologie en aansluitingen voor water en elektriciteit zich achter een elegante chromen kap bevinden. Ook de gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie en de TurboFlush spoeltechnologie sprak tot de verbeelding van de jury. De door Christoph Behling ontworpen AquaClean Mera biedt naast de douche- en droogfunctie nog meer toiletcomfort.

De AquaClean Mera Comfort is het nieuwe topmodel douchewc van Geberit. Kom je in de buurt van het toilet, dan gaat een subtiel lichtje aan de onderkant van het toilet aan (voor als je ’s nachts naar het toilet moet), de deksel automatisch voor open en wordt de toiletzitting verwarmd. Met een druk op de knop van de afstandsbediening treedt de WhirlSpray douchefunctie in werking en is er direct én continu warm water beschikbaar. De Mera warme luchtföhn verzorgt de droging. Verder is er een geurzuivering in het closet ingebouwd. Met een afstandsbediening kunnen persoonlijke voorkeuren worden opgeroepen en de verschillende functies worden bediend. De nieuwe vorm van de randloze toiletpot maakt het doorspoelen bovendien stiller en efficiënter.

De iF Design Award jury prijst de nieuwe Geberit AquaClean Mera voor het gebruik van kwalitatieve materialen, vloeiende lijnen en naadloze overgangen. Aantrekkelijk vond de jury ook, dat alle technologie en aansluitingen voor water en elektriciteit zich onzichtbaar achter een elegante chromen kap bevinden. De gepatenteerde WhirlSpray douchetechnologie met pulserende douchestraal is in de Mera voor het eerst toegepast en zorgt voor een grondige en tegelijk zachte reiniging. Enthousiast was de jury ook over de nieuwe TurboFlush spoeltechnologie, die stiller en efficiënter het toilet doorspoelt. De afstandsbediening is intuïtief, het oriëntatielicht is discreet en aan vele bijkomende comfortfuncties is gedacht, als het automatisch openen en sluiten van de wc-deksel, een verwarmde toiletzitting, een föhn en een geïntegreerde geur extractie.

[related_post themes=”text”]