Gemiddelde leestijd voor dit bericht is 76 seconden

tech6052Gedore introduceert onder de naam Mixx and Click een modulair gereedschappensysteem. De basis wordt gevormd door de Gedore L-Boxx met frontgreep en de Gedore i-Boxx die in een bijpassend stapelrek kan worden ondergebracht. Beide hebben een robuuste constructie, uitgevoerd in slag- en stootvast ABS-kunststof. Door gebruikmaking van een steekverbinding zijn de verschillende spatwaterdichte boxes geborgd en gemakkelijk te transporteren. Daarnaast kan gekozen worden voor toepassing van een rolplatform. Een ladingbeveiliging maakt integratie in bedrijfswagens mogelijk.

Bij de Gedore L-Boxx kan voor diverse bijzondere assortimenten worden gekozen. Zo is er een 23-delige starterset, een 59-delig assortiment voor werklieden en een 44-delige gereedschappenset voor sanitair. Bij de samenstelling valt te kiezen uit diverse sets dopsleutels, ringsteeksleutels, beitels en tangen/schroevendraaiers. Bovendien zijn er verschillende trekkersets beschikbaar – waaronder enkele voor kogellagers -, alsmede tal van hand- en hydraulische pijpbuigsets. Extra is het gereedschappenassortiment voor elektriciens, waarbij tal van bijzondere VDE-gereedschappen te selecteren zijn. Voor een goede orde en extra bergruimte wordt iedere module standaard met een gereedschapblad geleverd. Om horizontaal te dragen is iedere L-Boxx uitgerust met een dekselgreep; bovendien is er een handvriendelijke frontgreep voor verticaal dragen. Door middel van een bijbehorende Check-Tool module kan ontbrekend gereedschap snel worden vastgesteld.

Ook van de i-Boxx zijn diverse uitvoeringen met uiteenlopende gereedschap-samenstellingen beschikbaar. Zo is er keuze uit tal van ringsteeksleutel-, dopsleutel- en kogellagertrekkersets of een praktisch tangen/schroevendraaier-assortiment. Voor het opbergen en meenemen van kleine onderdelen is ook een geheel leeg model beschikbaar. Iedere i-Boxx is standaard voorzien van een doorzichtig kunststof deksel.

[related_post themes=”text”]